Posted on Geef een reactie

 

Veters zijn, net als de overige SamenLoop artikelen, vanaf heden direct via de website striktpaars.nl te bestellen.

 

Na het succes van de Almeerse sporters die op 11 en 12 november massaal hun schoenen met de paarse SamenLoop voor Hoop veters gestrikt hebben, willen we dit succes door trekken. Ook zakelijk Almere gaat paars strikken tegen kanker. Zoveel mogelijk medewerkers van bedrijven uit Almere of directe omgeving gaan hun schoenen met paarse SamenLoop voor Hoop veters strikken.

Het doel van deze ludieke actie: laten zien dat heel Almere betrokken is bij het lot van mede stadsgenoten die te maken hebben of gehad hebben met deze vreselijke ziekte en daarnaast zoveel mogelijk geld inzamelen voor de KWF SamenLoop voor Hoop Almere met als bestedingsdoel onderzoek naar kanker.

Voortrekker in “Zakelijk Almere strikt paars tegen kanker” is Rabobank Almere die hun medewerking al hebben toegezegd en ook voor de eigen medewerkers de paarse veters hebben aangeschaft. Om de strijd aan te blijven gaan tegen kanker moeten er zoveel mogelijk bedrijven meedoen, dus neem snel contact met ons op. De donatieprijs van de veters is slechts vijf euro per paar, waarvan de opbrengst volledig naar KWF kankerbestrijding gaat. Deelnemende bedrijven zullen op de website Striktpaars.nl de titel “Vrienden van de SamenLoop” meekrijgen, wat tevens inhoudt dat je tijdens het evenement op 17 en 18 maart in het Topsport centrum een eervolle vermelding krijgt op het “Vrienden van de SamenLoop” bord.

Wat Almeerse bedrijven doen in de strijd tegen kanker, laten ze zien met de actie ”Zakelijk Almere strikt paars tegen kanker!”

Over SamenLoop voor Hoop Almere

SamenLoop voor Hoop is een lokaal wandelevenement om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding en inloophuizen zoals het Parkhuys Almere. 24 uur lang lopen teamleden afwisselend op een parcours. Deze estafette staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. De SamenLoop voor Hoop Almere vindt plaats op 17 en 18 maart in het Topsport centrum in Almere.

 

Meer informatie

Regelmatig zijn er voorlichtings avonden over de SamenLoop voor Hoop. Kijk op onze website wanneer de volgende is. Iedereen is van harte welkom.

René Gits – Voorzitter KWF SamenLoop voor Hoop Almere 2018 – Tel: 06-28538352
I: www.samenloopvoorhoop.nl/almere

I: http://striktpaars.nl/

E: sponsoringslvhalmere@gmail.com

Volg ons ook op Facebook en Twitter

 

KWF Kankerbestrijding is een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Giften aan ANBI’s mogen bedrijven van de winst aftrekken. De regels daarvoor vind je op de website van de Belastingdienst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *